Last news in Fakti

21 Април, 2023 10:00 1 305 9

Мъри близо до договор с гръцки клуб

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • арис-
  • арис солун

Очаква се в близките дни Стоилов да пътува до Гърция, за да се запознае по-подробно с предложението и състоянието на клуба

Мъри близо до договор с гръцки клуб - 1

Станимир Стоилов изглежда за кратко ще бъде безработен, пише "Мач Телеграф". Мъри преговаря с Арис (Солун) и е близо до договор с гръцкия клуб. Изпълнителният директор на "жълто-черните" дойде на крак в София, за да се види със Стоилов. Това стана само няколко дни, след като Мъри напусна Левски. В понеделник двете страни са имали работен обяд в ресторант в Драгалевци. Заедно с тях на масата е бил и босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, като на този етап не е ясно каква е връзката му преговорите между Мъри и Арис.

Очаква се в близките дни Стоилов да пътува до Гърция, за да се запознае по-подробно с предложението и състоянието на клуба.

Към днешна дата "бога на войната" има временен треньор. Това е местният специалист Апостолос Терзис. Той наследи на поста в началото на февруари Алън Пардю. Бившият наставник и директор на ЦСКА - София бе уволнен, след като води Арис само 143 дни. Британецът бе освободен от поста си, след като тимът му загуби с 0:1 от Йоникос в мач от първенството. Въпреки поражението Арис влезе в първата шестица на шампионата на Гърция, а към днешна дата заема 5-ата позиция. За 4 мача от плейофите тимът е записал 3 загуби и 1 реми.

Арис (Солун) е сред най-богатите клубове в Гърция. Той е собственост на международна компания, свързана с руския бизнесмен Владислав Доронин. Милиардерът имаше любовни отношения със супермодела Наоми Кембъл и се води за добър приятел на актьора Леонардо Ди Каприо.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Ламби

    3 3 Отговор
    Тцтцтцт....брейй...абе той тоя още не си е събрал багажа от Герена а вече преговаря с друг клуб за тренер?!?!? Ми много бърже бре Мъри, що така?Ония Ивков щв го вземеш ли със тебе а?Нали без него неможеш да си треньор.Или то при елините тия ефтини номерца не минават а?

    Коментиран от #6

  • 3 СиняРубашка

    6 1 Отговор
    хасковския тарикат е надушил тлъстата заплата и офейка

    Коментиран от #4

  • 4 Аскюуу

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "СиняРубашка":

    Мисля че по-правилно е да се напише "аскюууския" тарикат.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сухия

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Ламби":

    Елините не са днешните гърци. Никои не нарича елини днешните гърци.

    Коментиран от #8

  • 7 Условия

    1 0 Отговор
    Мъри е поставил 4 условия на собственика на Арис за да започне работа там:
    1.Изпълнителен директор да е Ивков.
    2.Заплатата да му е минимум 30 000 Евро.
    3.Да взема по 5 процента комисионна от всеки играч.
    4.Да може да си тръгва без неустойка когато поиска, но ако го уволнят да го позлатят.

    Коментиран от #9

  • 8 Бай Ламби

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сухия":

    Ами ако за тебе Гърция е от Серес до Солун може и да си прав, ама ако се поразходиш по-на Юг от Солун и ще разбереш как се наричат гърците.А между другото името "гърци" е въведено от римляните и в последствие добива популярност и сред други европейски народи.А наименованието "елини" произлиза от името на патриарх Елин, който според "древногръцката митология" е родоначалник на народа.
  • 9 Ъмхъ...

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Условия":

    Има и едно пето условие - да му дадат анцунГ на който долнището му да може да се вдига до над пъпа му.