Last news in Fakti

21 Април, 2023 11:30 1 803 6

Тодор Батков ще купува нов пакет с акции на Левски

  • тодор батков-
  • левски-
  • футбол-
  • кции

Няма разлика между това и другите сдружения

Тодор Батков ще купува нов пакет с акции на Левски - 1

Бившият собственик на Левски Тодор Батков обяви официално, че ще вземе нов пакет с акции на клуба. Офертата е направена към бизнесмени и популярни левскари по време на официалното откриване на бизнес клуб "Левски" със съучредител настоящият мажоритарен собственик на "сините" Наско Сираков, пише "24 часа".

"Никой не е по-голям от Левски, каза Тодор Батков след срещата. И го повтори на няколко пъти при въпроси за разделението в клуба.

"Оформя се комисията по увеличението на капитала, което беше гласувано на общото събрание на Левски. Беше отправена поканата желаещите да се включат. Аз съм акционер, но ще си взема пакет от тези акции", заяви адвокатът. Не разкри точно колко голям акционер би станал с новия пакет, но със сигурност щял да помогне и по този начин.

"В каква степен това сдружение ще помогне, сега е трудно да се каже, но името и марката Левски обединява много хора. Беше лансирано, че ще започне и активна работа сред българи в чужбина, привърженици на Левски - в Щатите, в Англия... Като цяло 'продължаваме напред", добави Батков.

"Няма разлика между това и другите сдружения. Всичко е с една цел. Въпреки ситуацията от последните седмици, никой не е по-голям от Левски. Нашата мисия като привърженици е да продължим да загърбваме споровете и нервите и да вървим напред в името на Левски, каза още той.

Единствен Батков говори след официалното откриване на бизнес клуба. Официална информация се очаква до десетина дни. Към момента е ясна тази, записана в учредителния протокол.

На 25 март бе учредено сдружение ''Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб''. Сред учредителите му са Наско Сираков, Даниел Боримиров, представителят на генералния спонсор в Надзорния съвет на Левски Венцислав Димитров, Борислав Георгиев - юридически съветник на Сираков по въпросите с увеличението на капитала на футболния клуб и Вяра Великова - представител на фондация "Спорт в България".

В устава на сдружението е записано, че сред целите му е "да подпомага „Професионален Футболен Клуб Левски“ в изплащането на задълженията му към НАП; Да подкрепя и финансира при нужда „Професионален Футболен Клуб Левски“ във връзка с развитието на спортно-техническата, маркетинговата и административната дейност на спортния клуб, както и да участва като акционер в него като закупи акции, съгласно решение на управителния орган и да създава нови възможности и търговски партньорства за своите членове".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9689

    6 6 Отговор
    Батков,кога ще връщаш откраднатото от Майкъл Чэрни?

    Коментиран от #5

  • 2 тодо

    4 4 Отговор
    Целта беше да изгонят Иво и Мъри.Сега всичко е без контрол.Давайте левскари.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 тодо

    2 1 Отговор
    ТОМЕ,дремеш.Знаеш,защо Мъри изгони Батков,или си с тях?
  • 5 чочо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "9689":

    Времето отмива всичко.Поколенията се сменят,всичко се забравя.Кой ще помни Чорни.Че те,децата не бяха родени.Аз съм далеч от футболните страсти,но докато Раева се занимава с Левски,нищо добро не Ви очаква.Алчнос и мания за власт.Това е тя.Наско няма толкова акъл за да управлява клуба.Тя ги бърка.
  • 6 Булдог

    2 0 Отговор
    ,,Проклятието" Тодор Батков ще тежи над Левски така както на Бела Гудман над Бенфика!!! Който разбрал - Разбрал!?