Last news in Fakti

21 Април, 2023 12:30 1 710 3

Ето го големия грешник в ЦСКА - вижте какви ги върши (ВИДЕО)

  • брадли де нойер-
  • цска-
  • футбол

Любопитното е, че цели три от четирите наказателни удара във вреда на "червените" са след игра с ръка на Брадли де Нойер

Ето го големия грешник в ЦСКА - вижте какви ги върши (ВИДЕО) - 1

В дербито с Левски бе отсъдена четвъртата за сезона дузпа срещу ЦСКА във всички турнири, като за първи път тя не бе превърната в гол. Това се случи благодарение на лошото изпълнение на Ивелин Попов и намесата на Густаво Бусато.

Любопитното е, че цели три от четирите наказателни удара във вреда на "червените" са след игра с ръка на Брадли де Нойер.

Първият подобен случай бе при гостуването на Локомотив София във втория кръг, когато нидерландецът блокира удар на Рапосо и след рикошет в тялото топката се отби и в китката му. Франса реализира, а мачът завърши 1:1.

Само преди две седмици в 1/4-финала за Sesame Купа на България срещу Черно море пък Де Нойер се отчете с безумно отиграване, като не прецени центриране в пеналта и топката се удари в ръката му. Само два мача по-късно се стигна и до дузпата за Левски.

Така Де Нойер е отговорен за 75% от наказателните удари срещу ЦСКА през сезона, а за четвъртата дузпа – при 5:1 над Берое, виновен е друг нидерландец – Мено Кох, който игра с ръка в наказателното поле.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххххххх

    1 1 Отговор
    По мое време се скачаше с прибрани ръце.
  • 2 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Литекс не е цска, цска ФАЛИРА!

    Коментиран от #3

  • 3 Булба 67

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Щото вие не сте ,