Last news in Fakti

26 Април, 2023 17:27 552 4

Левски стартира първия етап от процедурата по увеличаване на капитала на клуба

  • левски-
  • футбол

Право да запише акции от новата емисия има всяко лице, което е било акционер към датата на вземата на решението за увеличаване на капитала

Левски стартира първия етап от процедурата по увеличаване на капитала на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Левски обяви, че от днес стартира първия етап от процедурата по увеличаване на капитала на клуба. Право да запише акции от новата емисия има всяко лице, което е било акционер към датата на вземата на решението за увеличаване на капитала.

Ето какво написаха от клуба:

"Уважаеми акционери,
От днес стартира първи етап от процедурата по увеличаване на капитала на „Професионален футболен клуб Левски“ АД чрез издаване на нови 3 000 000 броя обикновени поименни акции, всяка една с право на един глас с номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 5 лева, съгласно решение на Общото събрание на акционерите на Дружеството от 06.04.2023 г., вписано в ТРРЮЛНЦ на 21.04.2023 г.
Право да запише акции от новата емисия има всяко лице, което е било акционер към датата на вземане на решението за увеличаване на капитала на дружеството на Общото събрание на акционерите – 06.04.2023 г.
За целта всеки желаещ следва да попълни заявление за записване на акции, което може да свалите тук: https://bit.ly/3oAzPF2
Към него трябва да се приложи документ за превод на съответната сума (общата емисионна стойност на акциите), както и копие от акциите/временните удостоверения, които притежава.
Сумата трябва да бъде преведена на следната набирателна сметка:
Банка: ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АСЕТ БАНК
IBAN: BG47IABG80985000669901
BIC: IABGBGSF
Титуляр на сметката: “Професионален футболен клуб Левски” АД
Заявленията могат да бъдат подадени на място в административната сграда на „ПФК Левски“, гр. София, ул. Тодорини кукли“ №47, по пощата с обратна разписка или ако са подписани с квалифициран електронен подпис по имейл – [email protected].
Срокът за подаване на заявленията за записване на акции от първия етап е 21.05.2023 г."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    8 0 Отговор
    Голямата нула ще бъде увеличена до две нули- 00
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 левскар

    8 0 Отговор
    Раев и сие на ясно ли са, че никой не им вярва, за да им се хване на въдицата? Да купиш акции значи, да наливш вода в пробита каца и да чакаш "куков ден" за да полееш разсада, не ли пък да береш урожай. Някой друг път.
  • 4 Ц, няма да свърши добре

    3 0 Отговор
    Цялата работа е "спукано гърне", докато има разделение сред феновете, между Стоилов и Сираков и т.н. Аз лично вече загубих интерес, заради това което се случи и докато Сираков е там, няма моята подкрепа.