Last news in Fakti

27 Април, 2023 14:15 3 561 6

Пловдив не помни подобна инвазия!

  • ботев пловдив-
  • колежа-
  • футол-
  • левски-
  • журналисти-
  • стадион христо ботев

Над 90 журналисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии са изпратили своите заявки за голямото събитие, което ще се проведе на 29-ти април

Пловдив не помни подобна инвазия! - 1

Рекорден брой медии са заявили желание да отразяват откриването на стадион "Христо Ботев", съобщиха от клуба. Над 90 журналисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии са изпратили своите заявки за голямото събитие, което ще се проведе на 29-ти април в Пловдив.

В рамките на днешния ден (четвъртък) медиите, които са с одобрени акредитации за откриването на стадиона и футболната среща между Ботев (Пловдив) и Левски (София), ще получат мейли с потвърждение.

Акредитациите за събитието ще се раздават в съботния ден, между 17:00 и 18:00ч., пред централния вход на сектор А (в близост до паметника на клубния патрон) на стадион "Христо Ботев".

От клуба отново припомниха организацията и програмата ЗА 29.04:

В 15:30ч. ще стартира концертът по повод откриването на стадион "Христо Ботев". Сцената ще се намира извън стадиона, между секторите Юг и Централен. Входът до концерта е свободен.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички входове на стадиона. Репортерите ще влизат от вход А2 на централната трибуна и ще бъдат разположени в журналистическата ложа на блок А2. Фотографите ще получат право на достъп от входа между централната и южната трибуни.

В 18:30ч. ще стартира официалната церемония по откриване на стадиона. Фотографите ще могат да заемат местата си около терена, където ще се проведе тържествената част.

След края на мача, журналистите и операторите ще бъдат съпроводени от мястото си на трибуните/терена до залата за пресконференции и микс-зоната от стюард и представител на "жълто-черната" медия.

За мача с Левски представителите на медиите няма да могат да използват паркомясто.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    7 10 Отговор
    Пловдив не помни подобна инвазия!

    Много важно
    Мен футбол не ме интересува,макар че живея не далече от стадиона 😜
  • 2 Канарче

    6 0 Отговор
    Предишният ремонт на стадиона беше за концерта на Металика през 1999-а.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 футболист

    5 1 Отговор
    Като ги гледам Ботев какъв футбол играят , стадиона им не би трябвало да е колежа , а по скоро килийното училище!
  • 5 Трътлю

    5 0 Отговор
    А стадион Пловдив защо е там? ГЕРБ потрошиха стотици милиони в тези проекти на корупцията и суетата, а Пловдив е само ями и руини. На нас война не ни трябва, имаме си ГЕРБ.
  • 6 Боко

    0 0 Отговор
    Инвестиционен план
    Още няколко десетки милиона ще потънат в стадиона.
    През това време руската мафия ще го ползва срещу 5000 лв месечно.
    А после ще го дадем на концесия за 1 лев.
    Класика!