Last news in Fakti

28 Април, 2023 19:00 2 049 3

Сериозна чистка се задава в Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • бундеслига

Според информацията, почти цял титулярен отбор на баварците може да бъде разкаран

Сериозна чистка се задава в Байерн Мюнхен - 1

Сериозни кадрови промени се очаква да настъпят в Байерн Мюнхен през лятото, съобщава Kicker. Според информацията, почти цял титулярен отбор на баварците може да бъде разкаран.

Цели 8 футболисти от настоящия състав ще бъдат поставени в трансферния списък, а първите имена, които фигурират в него са на Серж Гнабри, Бенжамен Павар, Садио Мане и Матис Тел.

Сенегалецът Мане пристигна от Ливърпул в началото на сезона с много фанфари и беше приветстван като "световна звезда", но така и не намери истинската си форма в Мюнхен и също така предизвика инцидент, който Байерн няма да му прости.

Серж Гнабри има договор до 2026 г., но предвид отчайващата му форма през този сезон, вратата вече е отворена за него да напусне „Алианц Арена“.

Нусаир Мазрауи и Райън Гравенберх са на същия път.

Младият 18-годишен талант Матис Тел също ще бъде продаден, заедно със своя сънародник Бенжамен Павар, който няма да поднови договора си, който изтича през 2024 г.

Жоао Кансело и вратарят Ян Зомер също няма да останат в Байерн Мюнхен.

В същото време от клуба съобщиха, че отборът ще направи азиатско турне това лято и ще посети Япония за пръв път от 2008 година насам.

Баварците, които за последно бяха в Азия през 2017 година, за да посетят Китай и Сингапур, ще проведат турнето си от 24 юли до 3 август. На 26 юли тимът ще играе на Националния стадион в Токио с опонент, който ще бъде обявен допълнително. На 29 юли, отново в японската столица, ще бъде мачът с местния Кавазаки Фронтале. Байерн ще изиграе и трети мач, но на друго място, като за него също още се търси съперник.

Между 15 и 20 юли футболистите на Томас Тухел ще направят кратка подготовка в Тегернзее край Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    а Във Бфс Кога

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    в БГ Футболът го съсипа Борислав Михайлов перуката корупция черно Тото