Last news in Fakti

28 Април, 2023 21:00 1 752 1

Рома със странно желание за мача с Милан

  • рома-
  • милан-
  • серия а-
  • споноср-
  • лого-
  • футбол

Желанието за това идва от самия клуб, а причината е, че от въпросния спонсор Digital Bits не са извършили заплащането, което е трябвало да стане до 31 март според договора между двете страни

Рома със странно желание за мача с Милан - 1

Рома могат да се изправят в съботния сблъсък с Милан на “Олимпико” без логото на основния си спонсор върху фланелките на играчите, твърди “Ил Темпо”.

Желанието за това идва от самия клуб, а причината е, че от въпросния спонсор Digital Bits не са извършили заплащането, което е трябвало да стане до 31 март според договора между двете страни. Ето защо от Рома са изпратили запитване до Серия “А” с намерението в оставащите си мачове да края на сезона логото на компанията да бъде заменено с надписа SPQR - емблематичната абревиатура на “Сенатът и народът на Рим”. “Джалоросите” се надяват да получат одобрение за това още за мача с “росонерите”.

В миналото имаше информации, че Интер също са възнамерявали да премахнат логото на Digital Bits от екипите си именно поради закъсняло заплащане, но до подобен ход така и не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили

    2 0 Отговор
    Не е честно от тази спонсорираща компания да не извършват плащането според договора.В случая играчите са прави,че няма да играят с тези лого фанелки.Надявам се това да им донесе късмет,че ще изхвърлят мошеническите компании от договорите си.Победа за тифозите.Мачът ще бъде под голямо напрежение и за двата отбора,защото имат равни точки и се борят за топ4.Дано Дибала да се е възстановил.!!!Победа на Рома!!!