Last news in Fakti

29 Април, 2023 18:00 657 0

Аржентинци изкушават Ди Мария

  • ди мария-
  • ювентус-
  • аржентина-
  • футбол-
  • росарио сентрал

Росарио Сентрал го изкушават да се завърне в родината

Аржентинци изкушават Ди Мария - 1
Снимка: БГНЕС

Анхел Ди Мария (вляво) е ключова фигура в Ювентус. Ветеранът иска да участва на Копа Америка през 2024 г. Но в "неговия" Росарио Сентрал го изкушават да се завърне в родината си, предава topsport.bg.

"Анхел е еталон за нашия клуб и пример в спорта. Вратите са отворени, когато той реши да се завърне", каза Федерико Лусенхоф, спортен директор на аржентинския клуб, пред "SportItalia".

Ди Мария вече каза, че би искал да сложи край на кариерата си "у дома".

"Подновяване? Говорим за това с Ювентус. Щастлив съм тук, чувствам привързаността на хората и те ми го показват. Те са щастливи и аз съм щастлив, това е важното", заяви Ди Мария в началото на март. Договорът му изтича през юни 2023 г. и той все още не е подновен. Водят се разговори между обкръжението на играча и клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА