Last news in Fakti

30 Април, 2023 09:46 933 1

Белгийски грандове идват за Игор Тиаго

  • игор тиаго;-
  • лудогорец-
  • цска софия-
  • брюж-
  • генк

Емисари на Брюж и Генк са го набелязали за трансферна цел

Белгийски грандове идват за Игор Тиаго - 1
Снимка: БГНЕС

Два от най-силните белгийски клубове са пратили свои хора на дербито между ЦСКА - София и Лудогорец днес. На стадион "Българска армия" ще бъдат скаути на шампиона Брюж и настоящия лидер в класирането - Генк. Основната причина за визитата им ще е да гледат на живо нападателя на "орлите" Игор Тиаго (№9).

Таранът, който е само на 21 години, заби два гола във вратата на рекордьора по титли на Белгия - Андерлехт, в сблъсъка между двата отбора в плейофите на Лигата на конференциите. Именно силното представяне на бразилеца в този сблъсък е накарало Брюж и Генк да го набележат за трансферна цел. Според запознати по-близо до Игор е отборът на Брюж, предава "Мач Телеграф".

От "Армията" твърдят, че белгийските скаути ще гледат изявите и на други играчи от двата отбора, но на този етап имената им не се съобщават.

Днес в Борисовата градина ще има и други мениджъри и скаути, които ще гледат мача от трибуните.

Мачове от 28-ия кръг в Първа футболна лига:
Септември - Славия 1:2
Локо (Пд) - Спартак (Вн) 3:1
Локо (Сф) – Хебър 1:4
Арда - Ботев (Вр) 1:1
Ботев (Пд) – Левски 0:1

Днес:
Берое - Пирин (Бл) (15,15 часа Диема спорт)
Черно море - ЦСКА 1948 (17,45 часа Диема спорт)
ЦСКА-София – Лудогорец (20,15 часа Диема спорт)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акал и Мерише

    1 0 Отговор
    Даже и скаути на Реал М и Барселона ще са на стадиона заради ,,качествените,, футболисти от А-група...айде стига сте ни баламосвали, никой не би взел футболист играл в БГ първенството!!!