Last news in Fakti

2 Май, 2023 11:00 1 746 5

Боримиров с първи ход като изпълнителен директор на Левски

  • даниел боримиров-
  • левски-
  • футбол-
  • изпълнителен директор

Ивков направи брутален саботаж срещу Топузаков и футболистите

Боримиров с първи ход като изпълнителен директор на Левски - 1

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков и футболистите получиха пълна подкрепа от новия изпълнителен директор на клуба Даниел Боримиров, за да се измъкнат от ветото на бившия такъв Иво Ивков. Припомняме, че адвокатът е отказал да подпише премиите за няколко мача, включително и за евентуална победа над Ботев Пловдив, която стана факт, въпреки че спонсорът и ръководството са отпуснали пари. В същото време Топчо обявил в съблекалнята премиите и се озовал в ужасна ситуация.

"Ивков направи брутален саботаж срещу Топузаков и футболистите. Ръководството и спонсора решили да отпуснат премии за победата над Берое и за мача с Ботев, ако бием. Топузаков ги обещал на играчите, но Ивков, който все още изпълнява длъжността на диркетор, понеже Боримиров не е вписан, решава да подпише тея премии и така Топчо олекнал пред играчите...", потвърди популярната страница във Фейсбук "Синя приказка".

Очаква се днес Даниел Боримиров да бъде вписан официално в Търговския регистър за изпълнителен директор, а от "Герена" разкриха пред "Мач Телеграф", че първата му работа ще бъде да разпише отпускането на 3 заслужени на терена премии за футболистите и треньорите.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    6 2 Отговор
    Да им купи по един кашон с уиски.
  • 2 Мутрите пак в Левски.

    5 2 Отговор
    Оправия няма.
  • 3 Булба67

    4 2 Отговор
    ,Мокрият първо да научи Български!
  • 4 Булдог

    5 2 Отговор
    Първо парите за НАП , а премийте след
  • 5 Фен

    1 0 Отговор
    С тези лапачи Левски никога няма да бъде голям отбор Пето шесто място ще е върха им