Last news in Fakti

2 Май, 2023 09:15 1 348 3

Звезда на Лудогорец пред трансфер

  • бърнард текпетей-
  • лудогорец-
  • ивайло петев-
  • футбол

Ганаецът, който искаше да бъде трансфериран още през зимата, влезе в спор с треньора си, след като бе заменен още в 60-ата минута на победата с 1:0 на Локомотив (София)

Звезда на Лудогорец пред трансфер - 1

Ще бъде ли продаден Бърнард Текпетей през лятото, или ще остане в Разград и през следващия сезон? Отговорът на този въпрос красноречиво даде Ивайло Петев, като остави един от ключовите футболисти на Лудогорец от есента на резервната скамейка през целия мач с ЦСКА.

Ганаецът, който искаше да бъде трансфериран още през зимата, влезе в спор с треньора си, след като бе заменен още в 60-ата минута на победата с 1:0 на Локомотив (София). След това започна от пейката при успеха с 2:1 над Черно море за купата и влезе през втората част, а в ключовия сблъсък срещу червените изобщо не се появи на терена.

Изглежда ролята на сърдития ганаец в Лудогорец ще бъде все по-периферна и през лятото той ще бъде продаден. Най-сериозен интерес към правата му проявяват Динамо Загреб и Андерлехт, информира "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продължаваме Промяната

    1 0 Отговор
    Да го продават. Поредния некадърник. Десподов е с класи над него и е българин. Единствената звезда в момента на националите
  • 2 БАРАБАТА

    0 0 Отговор
    ПАВЕТА ЩЕ ИМА В РАЗГРАД ДАЖЕ И ЖЪЛТИ ЗА КИРЧО ОТ КРЕСНА
  • 3 Момчил

    0 0 Отговор
    И аз сериозно се интересувам от закупуването на автомобил "Ферари",ама надали ще си купя.