Last news in Fakti

4 Май, 2023 10:20 1 299 0

Клоп: Алисон щеше да се разплаче

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол-
  • висша лига-
  • фулъм-
  • марко силва

Мърсисайдци заемат пето място в класирането на Премиър лийг с актив от 59 точки

Клоп: Алисон щеше да се разплаче - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали футболистите си след трудната, но ценна победа с 1:0 над Фулъм. Мърсисайдци заемат пето място в класирането на Премиър лийг с актив от 59 точки.

“Много съм щастлив, че победихме този силен съперник. Отнасям се с голямо уважение към работата на Марко Силва. Мисля, че контролирахме голяма част от първото полувреме, но през второто мачът се промени. Фулъм имаше голям шанс да отбележи. Нашите положения бяха преди това и трябваше да ги реализираме”, каза Клоп.

“Вече имаме пет поредни победи и не мога да не съм щастлив. По терена имаше здрава битка, всички се раздадоха максимално. Можехме да направим някои неща по-добре, но като цяло съм доволен”, продължи германският специалист.

“Алисон едва не се разплака заради факта, че не допуснахме гол. Това се случва много рядко този сезон. Всички се радваме, но той най-много”, добави Клоп.

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА