Last news in Fakti

4 Май, 2023 11:00 701 4

Нови разкрития: ПСЖ плаща на инфлуенсъри да пишат хубави неща за клуба

  • псж-
  • футбол-
  • инфлуенсъри-
  • социални мрежи

Шампионът на Франция е заделял средства, с които плащал на различни инфлуенсъри да пишат хубави неща за клуба в социалните мрежи

Нови разкрития: ПСЖ плаща на инфлуенсъри да пишат хубави неща за клуба - 1

Ръководството на Пари Сен Жермен се е грижело и за реномето на клуба извън терена, не по-малко от това да инвестира в редица от най-големите звезди сред футболистите. Шампионът на Франция е заделял средства, с които плащал на различни инфлуенсъри да пишат хубави неща за клуба в социалните мрежи.

За нещо такова спомена още през миналото лято френският журналист Роман Молина. Според него парижани или свързани с клуба фирми са давали по 1000 евро на такива личности само за един мач. От тях се е искало да отбелязват само положителни неща за тима, клуба и т.н. Излиза дори, че въпросните хора са на договори.

Вчера популярният сред феновете на ПСЖ Сабри Уриен, известен като Sabri #ParisienOuRien, написа следното: “Контрактът ми приключва на 13 юни и ви давам дума, че ще разкрия всичко. Изобщо не ми дреме. Изморих се да си мълча, докато моят клуб и неговите привърженици се държат зле. Писна ми да бъда мек, но пък и веднага си признавам, че първо трябваше да подсигуря бъдещето си”.

В коментарите под тази си публикация в “Туитър” инфлуенсърът иронизира твърдението на Молина, че е получавал по 1000 евро само за един двубой.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 4 Отговор
    Нещо като Кремъл и подлогите ли им?
    Нищо ново под слънцето, вижте как подминават статията и не я коментират!
  • 2 Хммм

    6 1 Отговор
    Нещо като САЩ и фондация Америка за България?!?
  • 3 Бойко

    4 0 Отговор
    И аз плащам на разни хлапаци да драскат по сайтовете хвалби за мене.
  • 4 По подобие на Катуня

    1 0 Отговор
    Които от години плащат да пишат хубави неща за тях. Фатки защо са сложили стара снимка на 7-8 години с Анчелоти???