Last news in Fakti

11 Май, 2023 07:42 919 2

Шеф в ЦСКА 1948: Малко са били хората, които са си мислили, че можем да стигнем финал

  • цска 1948-
  • добрин гьонов-
  • футбол-
  • купа на българия

Рейдът до финала се дължи на много фактори

 Шеф в ЦСКА 1948: Малко са били хората, които са си мислили, че можем да стигнем финал - 1

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, изрази задоволството си след класирането на тима за финала на турнира за Sesame Купа на България. Шефът на „червените“ е убеден, че са били малко хората, които са си мислили, че тимът може да постигне този подвиг.

„Рейдът до финала се дължи на много фактори. Много работа. Това е един път, който започнахме през 2016-а година. Убеден съм, че малко са били хората, които са си мислили, че можем да постигнем това нещо. В момента отиваме на финал с идеята, че трябва да го спечелим. Нямаме предпочитания за отбора срещу, който да се изправим на финала. И с двата отбора не успяхме да се победим. Със сигурност ще бъде много интригуващ финал. Сили да го спечелим естествено, че имаме“, започна Гьонов.

„Треньорите са млади, но много амбицирани. Работят много добре, усърдно. Ние като ръководство се опитваме да предостаим условията, които са необходими за това нашият отбор да е на финал и да го изиграе възможно най-добре, пък дали ще го спечелим, ще видим“.

„В интерес на истината от януари си мечтая за този момент. Мислим за подготовки и попълнения. Винаги искаме да надграждаме. Според мен през пролетта сме по-добри от есенния полусезон. Надявам се, че следващият полусезон ще сме по-добри от този. Имаме амбиции да продължаваме да се развиваме. На този етап всичко в Требич е на база документация“, добави Гьонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    0 2 Отговор
    Ей смешковци, какъв финал бе. Където ви хванем ви размазваме. Още помните легендите Брадли Де Нойер и Дюкенс Назон как ви ... А вие разчитате на пенсионера Чочев
  • 2 ЦСКА

    2 0 Отговор
    ЦСКА СЕ ВЪЗРАЖДА! ЦСКА ЗАВИНАГИ!