Last news in Fakti

11 Май, 2023 08:30 1 206 1

Страх за милиони в Левски: Една малка болка - може да стане голяма беля!

  • левски-
  • хосе кордоба-
  • цска 1948-
  • футбол

Вчера стана ясно, че Елин Топузаков ще продължи да крои състава си без него. Според запознати причината за това е само една - страх

Страх за милиони в Левски: Една малка болка - може да стане голяма беля! - 1

Защитникът на Левски - Хосе Кордоба, трябваше да е готов за мача с ЦСКА 1948 в неделя, но най-вероятно завръщането му на терена ще се отложи за пореден път, пише “Мач Телеграф”. Вчера стана ясно, че Елин Топузаков ще продължи да крои състава си без него. Според запознати причината за това е само една - страх. На “Герена” се притесняват на панамеца да не му се случи нещо и това да провали негов евентуален трансфер в чужбина.

“Една малка болка - може да стане голяма беля”, категорични са в Левски.

Както е известно, този път мърдане няма да има и “сините” ще бъдат принудени да се разделят с Кордоба, за да си помогнат за бюджета за следващото първенство. Кандидатите за бранителя се очаква да са същите. Те са запознати отлично с качествата му.

Панамецът се контузи преди сблъсъка с ЦСКА, завършил без победител. Той не е взел участие в нито един от мачовете, откакто Елин Топузаков замени Станимир Стоилов. Преди това централният бранител бе изтъкнат и като една от най-сериозните прични за бурята, която се разрази между силните фигури в Левски. Бившият изпълнителен директор Иво Ивков твърдеше, че “сините” е трябвало да се разделят с него и да платят с парите част от дълговете си към НАП. Останалите от ръководството обаче са били на мнение, че не трябва да се бърза и е по-добре да се чакат по-изгодни оферти през лятото.

Кордоба в момента е оценяван на 2 млн. евро. Според Transfermarkt по-скъп от него е само Филип Кръстев - 4 млн. евро, но националът не е собственост на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    1 1 Отговор
    Стига глупости, това е треньорска контузия.