Last news in Fakti

13 Май, 2023 11:47 1 030 0

Надал спря тренировка, ще участва ли на „Ролан Гарос“… (ВИДЕО)

  • надал-
  • тренировка-
  • спря-
  • ролан гарос

Краля на клея не е играл в турнир на АТР от Australian Open

Надал спря тренировка, ще участва ли на „Ролан Гарос“… (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Участието на Рафаел Надал на „Ролан Гарос“ (28 май – 11 юни) става все по-несигурно. Само преди две седмици чичото на 36-годишния испанец Тони Надал беше убеден, че Матадора ще играе на Откритото първенство на Франция, предава gong.bg.

Последните кадри от подготовката на Надал не само не убеждават феновете, че подобно нещо е възможно, но и все повече намаляват шансовете той да атакува титла №15 от „Ролан Гарос“.

Краля на клея не е играл в турнир на АТР от Australian Open, когато във втория кръг беше елиминиран от Макензи Макдоналд. След това испанецът се оттегли заради контузия на хълбока.

Изглежда той още не е възстановен от травмата. В „Туитър“ се появиха от вчерашната тренировка и на тях се вижда, че Рафаел Надал се присвил от болка и не може да продължи заниманието си.

Рафа бързо е заобиколен от членовете на своя екип и след разговор с тях напуска корта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА