Last news in Fakti

7 Април, 2024 16:39 896 1

Джокович: За тениса е важно Надал да се върне на корта

  • надал-
  • джокович-
  • тенис-
  • ролан гарос

Испанецът участва само на турнира в Бризбейн и загуби

Джокович: За тениса е важно Надал да се върне на корта - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №1 в тениса Новак Джокович се надява големият му конкурент Рафаел Надал да се възстанови от контузиите и скоро да се върне на корта. Този сезон Надал, 22-кратен шампион от Големия шлем, участва само на турнира в Бризбейн, където загуби от австралиеца Джордан Томпсън на четвъртфиналите, предава БТА.

"Важно е за нашия спорт Рафа да излезе на корта и това да стане тази година, защото каза, че това може да е последната му в тениса. Жалко, че той отсъства почти от началото на сезона. Той е легенда на нашия спорт. Като фен на тениса се надявам той да може да се върне на любимия си клей на Ролан Гарос“, каза Джокович, цитиран от Tennis-Infinity.

Откритото първенство на Франция 2024 ще се проведе от 20 май до 9 юни. 37-годишният Надал е печелил Ролан Гарос рекордните 14 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕГНто не прощава

    3 1 Отговор
    По добре да се оттегли от върха