Last news in Fakti

15 Май, 2023 13:00 829 0

Нападател на ЦСКА влезе в престижна класация

  • браян морено-
  • цска-
  • класация-
  • футбол

Една от водещите спортни медии в държавата в Южна Америка futbolred.com обяви, че играчът на “червените” ще напусне клуба си през лятото като свободен агент

Нападател на ЦСКА влезе в престижна класация - 1

Нападателят на ЦСКА - Браян Морено, влезе в престижна класация, направена в родината на футболиста Колумбия, съобщава вестник “Мач Телеграф”. Една от водещите спортни медии в държавата в Южна Америка futbolred.com обяви, че играчът на “червените” ще напусне клуба си през лятото като свободен агент.

Агенцията е изброила няколко колумбийски футболисти, на които договорите изтичат в края на сезон 2022/2023. Първи и най-скъп в списъка е халфът на Брайтън - Джеферсон Лерма, оценен на 15 милиона евро, втори е Йери Мина от Евертън, оценен на 12 милиона евро, а тройката се допълва от халфа на Порто - Матеус Урибе, който е остойностен в размер на 10 милиона евро.

Играчът на ЦСКА е малко по-назад в списъка и заема 14-о място, като потенциалната му сума като входящ трансфер в качеството му на свободен агент би трябвало да бъде 1 милион евро.

В България обаче информацията е малко по-различна. На 24 януари 2022 г. на официалния сайт на клуба от Борисовата градина футболистът е представен като ново попълнение на стадион “Българска армия”, а в информацията няма данни за размера на договора му. По неофициални данни обаче контрактът на колумбиеца изтича през 2026 г., твърдят от “Мач Телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА