Last news in Fakti

15 Май, 2023 12:00 1 987 3

Левски ще има проблем, скоро играе бараж за Европа

  • левски-
  • ноа сонко сундберг-
  • футбол

От "Герена" ще трябва да постигнат някаква договорка с Гамбия

 Левски ще има проблем, скоро играе бараж за Европа - 1

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг ще намери място в националния отбор на Гамбия за предстоящото гостуване на Южен Судан, твърдят местните медии. Двубоят е на 12 юни и е част от квалификациите за Купата на Африка.

26-годишният централен бранител започна като титуляр в предишните два мача на тима - победата над Мали (1:0) на 28 март и поражението от същия съперник с 0:2 4 дни по-рано.

Интересното е, че ако Левски се класира за бараж за Лигата на конференциите, който по програма трябва да е на 11 юни, неделя, то от клуба ще искат да спрат Сундберг за националния тим. Тогава от "Герена" ще трябва да постигнат някаква договорка с Гамбия.

Ноа прави много стабилен сезон. Той има 28 шампионатни мача за Левски. Доказателството за силните му изяви е фактът, че той е следен от чуждестранни отбори. Като най-сериозен кандидат за подписа на защитника се очертава гръцкият гранд Панатинайкос. Пред трансфер след края на кампанията е и колегата му в отбраната на "сините" Хосе Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа шегаджия 🃏

    3 5 Отговор
    Този баражаджиите и до бараж няма да я докарат👈🤡👉
  • 2 Хаха

    5 4 Отговор
    Няма страшно. ФК Сервитьор от Люксембург ще им свършат работа.
  • 3 НЕРИ

    0 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙЙ РАЕВ,СТИГА ТАЯ МЪКА