Last news in Fakti

22 Май, 2023 21:30 1 678 0

Защитник на Ман Сити с нецензурни думи по адрес на Юнайтед

  • манчестър сити-
  • кайл уокър-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Уокър добави нецензурния израз, че “Той шибано мрази Манчестър Юнайтед”

Защитник на Ман Сити с нецензурни думи по адрес на Юнайтед - 1

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър се отпусна на партито на тима по случай титлата в Англия и логично забрави за премерения език. След успеха над Челси в неделя и вдигането на трофея целият тим на “гражданите” се събра в нощен клуб “MNKY HSE”.

Там Уокър взе микрофона и се пошегува със съотборника си Джон Стоунс, който тази пролет се превърна в много важен за отбора. Бившият футболист на Тотнъм използва мелодията от хита “Daddy Cool” на Boney M, заменяйки припева с името на колегата си - “Джонии, Джони Стоунс”.

Към това обаче Уокър добави нецензурния израз, че “Той шибано мрази Манчестър Юнайтед”.

Сценичната изява на Кайл Уокър не е изненада, защото той е известен като чест посетител на баровете и всякакви партита по принцип. По-рано през сезона той беше заснет пиян в заведение, където си събува гащите и опипва присъстваща там жена. Отделно има информации, че заедно с Джак Грийлиш защитникът е присъствал на купони в дома на друг футболисти на Сити - Бенжамен Менди, който пък беше обвинен в серия от изнасилвания по време на въпросните партита.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА