Last news in Fakti

11 Юни, 2023 18:00 3 346 1

Баражът с Арда е последен за двама от Левски

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • левски-
  • андрей переход-
  • арда-
  • бараж

С отбора се разделят халфът Филип Кръстев и докторът Андрей Переход

Баражът с Арда е последен за двама от Левски - 1

Днешният мач между Левски и Арда е последен за двама от „сините”. С отбора се разделят халфът Филип Кръстев и докторът Андрей Переход. Кръстев е под наем на „Герена” от Ломел, като договорът между двата клуба изтича и няма да бъде подновен.

Националът е част от столичния гранд през последната година и половина. Той дойде заради Станимир Стоилов, който напусна клуба в началото на април. През миналото лято именно Мъри беше в основата на това наемът на полузащитника да бъде удължен с още година. До момента Филип Кръстев изигра 55 мача за Левски във всички турнири. В тях той се отчете с 12 гола и 11 асистенции. Андрей Переход беше привлечен на „Герена” след завръщането на Стоилов през септември 2021 година.

Двамата получиха благодарствени плакети от името на феновете на Левски. Те им бяха връчени от Петър Димитров минути преди началото на мача с Арда.

Подобни плакети получиха още Драган Михайлович и Георги Миланов. Те се дават от феновете на "сините" заради спечелената Sesame Купа на България през миналия сезон. Тогава във финала Левски победи ЦСКА с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо

    3 4 Отговор
    Бараж за оставаме в А група.