Last news in Fakti

13 Юни, 2023 13:00 1 018 0

Саудитски тимове нямат спирка, опитват да изкушат вратаря на Манчестър Юнайтед

  • давид де хеа-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Настоящият контракт на Де Хеа изтича след няколко седмици, но “червените дяволи” искат да го задържат в своя състав, макар че при преговорите той е получил отказ да му бъде гарантирано титулярно място през следващия сезон

  Саудитски тимове нямат спирка, опитват да изкушат вратаря на Манчестър Юнайтед - 1

Испанският страж Давид Де Хеа е обект на интерес от страна на клубове от Саудитска Арабия, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. Тези тимове са наясно, че вратарят и Манчестър Юнайтед са на финалната права в постигането на договорка за нов контракт, но въпреки това продължават да проучват варианти, с които да го изкушат.

Настоящият контракт на Де Хеа изтича след няколко седмици, но “червените дяволи” искат да го задържат в своя състав, макар че при преговорите той е получил отказ да му бъде гарантирано титулярно място през следващия сезон. От Манчестър Юнайтед продължават да проучват пазара, тъй като Ерик тен Хаг продължава да настоява за привличането на още един класен вратар, който да бъде сериозна конкуренция на Давид Де Хеа за титулярното място.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА