Last news in Fakti

13 Юни, 2023 14:00 1 147 0

Поредната голяма звезда, свързвана с трансфер в Саудитска Арабия

  • ромелу лукаку-
  • челси-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Според информациите Лукаку е получил предложение за двугодишен договор на стойност 25 млн. евро на сезон, което обаче на този етап не го удовлетворява

Поредната голяма звезда, свързвана с трансфер в Саудитска Арабия - 1

Ромелу Лукаку е поредната голяма звезда, свързвана с преминаване в саудитски клуб. Белгийският нападател е заминал за Саудитска Арабия, за да обсъди възможността да се присъедини към Ал-Хилал, съобщава Goal.

Според информациите Лукаку е получил предложение за двугодишен договор на стойност 25 млн. евро на сезон, което обаче на този етап не го удовлетворява. Само няколко часа след финала на Шампионската лига, който загуби, Лукаку е пътувал до Саудитска Арабия, където е преговарял за евентуален трансфер. Белгийският нападател бe под наем в Интер през този сезон, но сега ще трябва да се завърне в Челси.

Бъдещето му на “Стамфорд Бридж” обаче е неясно и в този контекст играчът проучва възможността да премине в клуб от Саудитска Арабия. Лукаку има договор до 2026 година и се очаква от Челси да искат 50 млн. евро за нападателя - сума, която от Ал-Хилал са склонни да преговарят, но едва ли ще извадят.

Белгиецът е поредният известен футболист, който е обект на интерес от саудитските клубове, след като Кристиано Роналдо и Карим Бензема вече са част от местното първенство, а се очакват и още известни имена да заиграят там.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА