Last news in Fakti

14 Юни, 2023 15:18 1 505 1

Берое официално има нов собственик

  • ернан банато-
  • берое-
  • футбол-
  • собственик

Подробности около смяната на собствеността ще бъдат обявени на пресконференция в понеделник (19 юни)

Берое официално има нов собственик - 1

Берое Стара Загора официално има нов собственик, съобщиха от клуба.

„Днес (14 юни) успешно приключиха преговорите между СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“ и Ернан Банато, собственик на CRD Sport за придобиване на 100% от акциите на ПФК Берое и те бяха прехвърлени на новия собственик!

Подробности около смяната на собствеността ще бъдат обявени на пресконференция в понеделник (19 юни), когато ще стартира и подготовката на тима за новия сезон в efbet Лига. Подробности за часа и мястото за нея ще бъдат обявени допълнително!

Досегашните собственик и ръководство на клуба пожелават много успехи на ПФК Берое и вярват в успешното му развитие и бъдеще като емблема на българския футбол”, пишат от Берое в официалния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    1 1 Отговор
    мое,няма твое - всичко е Бирое!!!!Понеже сме от далиеку и говорим миеку,извиняваме се за куиету...