Last news in Fakti

14 Юни, 2023 18:03 1 447 2

Раздялата между Любо Пенев и Хебър изглежда ще се окаже “маркетингов трик”

  • любо пенев-
  • хебър-
  • футбол

Оказа се, че напускането на Пенев е предварително режисиран театър и Ел Голеадор ще остане на "Георги Бенковски"

Раздялата между Любо Пенев и Хебър изглежда ще се окаже “маркетингов трик” - 1

Раздялата между Любо Пенев и Хебър изглежда ще се окаже “маркетингов трик”, за да се вдигне интересът към клуба. Днес пазарджиклии пуснаха официално съобщение до медиите, с което ги канят утре на пресконференция, на която ще бъде обявен новият треньор на Хебър.

"Ръководството на ФК Хебър 1918 (Пазарджик) кани представителите на медиите на пресконференция утре, 15.06.2023 г., от 12.00 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, за да обяви официално спортно-техническия щаб на ФК Хебър 1918 - мъже, за състезателната 2023/24 г.

Участие в брифинга ще вземат: Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик; Елизар Спасов, председател на УС на ФК Хебър 1918, както и новият старши-треньор на мъжкия представителен тим", гласи съобщението от Пазарджик.

Оказа се, че напускането на Пенев е предварително режисиран театър и Ел Голеадор ще остане на "Георги Бенковски". Просто договорът му със "зелените" изтече и утре двете страни ще обявят, че са подписали нов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чиче

    9 0 Отговор
    правилният човек е БАТЕ ЛЮБО.
  • 2 Левскар

    5 2 Отговор
    Е значи Тошката за да си чеше егото и крастата ще дава поне 50 бона народна пара на месец на Любчето. Лошо няма а Пазарджик бил мега як, извънземен и т.н. простовати лакърдии на кмета.В града хора не останаха, но той дава луди пари за спорт, но не своите пари братя а парите на народа.Пазарджик през седмицата на обяд в центъра изглежда като в неделя след 18ч. хора няма да те напсуват.Даже и ромеите избягаха към Западната Римска империя не искат да стоят в този мега як спортен град.Хахаха.