Last news in Fakti

15 Юни, 2023 06:04 4 453 6

Жозе Моуриньо с "не" към огромна оферта

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • саудитска арабия

Моу отказал на тим от Саудитска Арабия

Жозе Моуриньо с "не" към огромна оферта - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо окончателно е отхвърлил офертата на Ал-Ахли от Саудитска Арабия да поеме отбора, съобщава "Скай Спорт Италия".

Това е станало на среща между двете страни в лондонски хотел.
Специалния лично е казал "не" на президента на Ал-Ахли.

Моу е отказал внушителна заплата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винаги съм смятал този човек

    6 2 Отговор
    За рядко свестен! Той го потвърди за пореден път!
    Поучете се, не бъдете готови да направите всичко за пари!

    Коментиран от #2

  • 2 Илиян

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Винаги съм смятал този човек":

    Кое му е свястното на Мърмориньо? Вечно караници с играчи, съдии, собственици, публика... От 4 клуба го изритаха - Челси, Реал, Юнайтед и Тотнъм. В Челси дори направиха грешката да го наемат отново и пак го уволниха. От 10 години разправям, че този не е за голям отбор, а за някой по-малък, където може да си паркира автобуса и няма звезди, с които да се кара, защото е комплексар.

    Коментиран от #3

  • 3 Кетлер

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Илиян":

    Моу еи е Моу а къде е цръният мамун дето го изгони от Ман юнтд и самият Ман юнтд а ми пел е към фалита даже Роналфи им каза че за 20 години дори фитнес уредите не са си сменили
  • 4 Лили

    3 2 Отговор
    Моят любимец Жозе Моуриньо доказа пред цялото Ръководство на Рома,пред феновете им,че е лоялен към Клуба.Вече му обещаха фин.средства за нови попълнения и той вече осъществи две такива,от Олимпик Лион и Байер Леверкузен.Успех през новия сезон 2023/2024.Да влязат в топ 4.!!!
  • 5 Лили

    2 1 Отговор
    До2. ИЛИЯН. С право мога да те нарека"черноглед" и човек,който не вижда по- далече от носа си.МОУ не е на прага на историята,той е самата история.Спечелил 2 пъти ШЛ, Купа и Суперкупа на Португалия,3 титли на Англ.и Купа на Англ., 4 Купи на Лигата в Англия, 2 пъти Къмюнити Шийлд,Лига Европа с Ман.Юн.,2 титли на Ит.,1 Купа на Ит., с Реал/М/-титлата,Купата и Суперкупата на Исп.,плюс Лигата на Конференциите с Рома.И ако това не го прави ВЕЛИК и СПЕЦИАЛЕН ,е жалко за зложелателите му,които могат да му дишат само прахта.
  • 6 Лили

    2 0 Отговор
    Да,вярно е,че Моуриньо се е скарал с доста футболисти,защото една част са мързеливи и закъсняват за тренировки,други без негово разрешение вадят от кухнята неща пред медиите,които са легитимни само за отбора,трети проявяват " неуважение" към него и клюкарстват зад гърба му.Той не обича тези фалшификации.Със съдиите има доста спорове,защото ощетяват отборите му.С Реал се раздели ,защото децата му отидоха да учат в Лондон.С Челси се раздели по взаимно съгласие.С Ман.Юн.- не му дадоха исканата сума за трансфери.Единствено Даниел Леви,собств.на Тотнъм го уволни внезапно,защото отказа да изведе играчите на трен.игрище след решението на Ръков .,клубът да вземе участие в бъдещата Европ.Суперлига.Единствено с Тотнъм няма спечелен трофей,по вина на недалновидния собственик,който уволни редица треньори,след Моуриньо,един от най- добрите Антонио Конте,който също като Моуриньо " не си мълчи" и казва истината в очите