Last news in Fakti

24 Юни, 2023 14:19 1 136 0

Ман Сити води преговори с Деклан Райс под носа на Арсенал

  • деклан-
  • райс-
  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • трансфер

„Гражданите“ са готови да плати за играча 75 милиона паунда плюс допълнителни 15 милиона паунда под формата на бонуси на две вноски

Ман Сити води преговори с Деклан Райс под носа на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Английският шампион Манчестър Сити е в напреднали преговори за привличането на Деклан Райс от Уест Хем. Както е известно, сериозен интерес има и от страна на Арсенал. Журналистът на Sky Italy - Джанлука Ди Марцио, съобщава, че „гражданите“ са решени да изпреварят „артилеристите“ за подписа на 24-годишния капитан на „чуковете“, въпреки че влязоха в надпреварата в последния момент, предава gong.bg.

В четвъртък беше съобщено, че Сити е готов да плати за Райс 75 милиона паунда плюс допълнителни 15 милиона паунда под формата на бонуси на две вноски.

„Небесно-сините“ ше се разделят с капитана си Илкай Гюндоган, който е много близо до присъединяване към Барселона. Така Райс ще стане негов заместник, въпреки че тимът на Хосеп Гуардиола вече се е договорил с Челси за трансфера на Матео Ковачич.

След като надви Арсенал за титлата във Висшата лига през миналия сезон, Манчестър Сити сега се надява да изпревари лондончани и за подписа на Райс.

„Топчиите“ продължават да преговаря с Уест Хем за халфа и се готвят да направят трета оферта, след като първите две бяха отказани от „чуковете“, които се съгласиха да пусне Райс това лято, но искат да получат около 120 милиона паунда за неговите права.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА