Last news in Fakti

25 Юни, 2023 09:35 885 0

Байерн също се намесва в борбата за Мейсън Маунт

  • байерн мюнхен-
  • тухел-
  • маунт-
  • манчестър юнайтед

В основата на интереса към играча е наставникът Томас Тухел

Байерн също се намесва в борбата за Мейсън Маунт - 1
Снимка: БГНЕС

Мейсън Маунт (вдясно) може изненадващо да се озове в Байерн (Мюнхен), въпреки че доскоро се смяташе за сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” обаче не сполучиха и с третата си оферта за английския национал, а според “Гардиън” има сериозна вероятност Челси да приеме по-ниско предложение за халфа от чужбина, предава sportal.bg.

В основата на интереса на Байерн към Маунт е Томас Тухел. Наставникът на баварците беше в отлични отношения с 24-годишния футболист по време на съвместната им работа на “Стамфорд Бридж”. Именно под ръководството на Тухел халфът изигра някои от най-силните мачове в досегашната си кариера.

Трансферният гуру Фабрицио Романо е категоричен, че Манчестър Юнайтед не губи надежда, че ще съумее да привлече Мейсън Маунт. “Червените дяволи” са готови да платят 55 млн. паунда, а Челси настоява да получи 65 млн. На “Олд Трафорд” обаче подозират, че лондончани нарочно завишават цената за тях, а в същото време са се съгласили да продадат Матео Ковачич на Манчестър Сити само за 30 млн. паунда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА