Last news in Fakti

25 Юни, 2023 10:45 847 2

Ботев (Пд) поиска 3 млн. евро от Бордо за нигерийска “перла”

  • ботев пловдив-
  • бордо-
  • уме-
  • емануел

Уме Емануел блесна на Световното първенство до 20 години в Аржентина

Ботев (Пд) поиска 3 млн. евро от Бордо за нигерийска “перла” - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ботев (Пловдив) обмисля дали да се раздели с нигерийците Точукву Нади и Уме Емануел, към които има все по-сериозен интерес от чужбина. Ако се стигне до продажба на двамата, в касата на “канарчетата” ще влязат сериозни средства, предава sportal.bg.

Нади е желан от Динамо (Москва). Руският клуб, начело на който доскоро беше бившият наставник на Левски Славиша Йоканович, е готов да плати 2 млн. евро за халфа.

Ботев оценява още по-високо Уме Емануел. Той блесна на Световното първенство до 20 години в Аржентина, където направи две асистенции. 18-годишният нападател е харесан от френския Бордо и белгийските Андерлехт и Стандард. Клубът от Лиеж предлага 400 000 евро за младока, но “жълто-черните” са му поставили цена от 3 млн. евро.

През миналия сезон Уме Емануел стартира в дублиращия отбор на Ботев във Втора лига, но след това получи шанс в представителния състав и записа 14 мача и 1 гол в елита.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    5 1 Отговор
    Река Конго е дълга 5 000 км!/По двата и бряга е пълно с братовчеди на тези две перли!/А ако погледнеш нагоре ще видиш прародителите им по дърветата! И всички доказано са по-бързи от лъвовете! Продават ги на кило! Купуваш 20, двама да излязат имане, наоълнил си касата на клуба! Така че да ги продават, и да отиват по бреговете на реката за нови!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.