Last news in Fakti

25 Юни, 2023 19:00 939 1

Пламен Христов и Мартин Чой продължават без загуба от началото на сезона в пистовия шампионат

  • мартин-
  • чой-
  • пламен-
  • христов-
  • писта-
  • плевен

Надпреварата се проведе на летищен комплекс "Долна Митрополия" край Плевен

Пламен Христов и Мартин Чой продължават без загуба от началото на сезона в пистовия шампионат - 1
Официална страница на Мартин Чой в Инстаграм

Пламен Христов от МСК "Плевен" с Aprilia в SP 125 и Мартин Чой от "Еко BMW моторад МС77 рейсинг тийм" с BMW в Superbike продължават да са без загуба от началото на сезона в Републиканския ни шампионат на писта "Inbet Road racing championship 2023" след победи и в 6-ия кръг на летищен комплекс "Долна Митрополия" край Плевен, предава БТА.

Останалите победители от 6-ия кръг - в SSP 300 - Геновева Кънева от МК "Боляри" с Yamaha, във F 1000 - Валентин Георгиев от МСК "Камикадзе рейсинг тийм" със Suzuki и в SSP 600 - Васил Кичуков от "АИТ рейсинг тийм" с Yamaha.

В 4-ия кръг на Републиканския ни шампионат Супермото и от Балканския шампионат в SM Junior 65 победител стана Кристиан Андреев от "СБ мото рейсинг тийм" с КТМ, в SM Junior 85 Полина Иванова от "Киппен МХ рейсинг тийм" с Kawasaki, в SM Open Славомир Иванов от МСК "Плевен" с КТМ, в SM S3 Живко Иванов от "Елхово рейсинг клуб" и в SM Formula - Владислав Димитров от МСК "Плевен" с Husqvarna.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    Браво Късмет и ПовечеУспехи