Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 12:21 776 0

В Хърватия: Петев поема Динамо Загреб

  • петев-
  • лудогорец-
  • динамо загреб

Гласят българина за треньор на Динамо

В Хърватия: Петев поема Динамо Загреб - 1
Снимка: БГНЕС
Бившият наставник на Лудогорец Ивайло Петев е сред кандидатите за треньорския пост на хърватския шампион Динамо Загреб, пише издание "Вечерни лист". Българският специалист е бил забелязан в Загреб, като се предполага, че е в града за преговори с ръководството на Динамо.
 
Както е известно, снощи наставникът на тима Бранко Иванкович бе уволнен от поста. Той се разделя с Динамо за трети път. От клуба обявиха, че до края на полусезона отборът ще бъде воден от спортния директор Зоран Мамич.
 
Петев бе назначен за треньор на Левски преди десетина дни, но реши да си тръгне, заради скандалното разсъбличане от фенове на "сините" по време на представянето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА