Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 17:39 822 0

Петев няма да поема Динамо (Загреб)

  • динамо загреб-
  • ивайло петев

Новината бе потвърдена и от президента на Динамо

Петев няма да поема Динамо (Загреб) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Лудогорец Ивайло Петев няма да поема тима на Динамо (Загреб). Днес се появи информация, че българинът е в Хърватия, за да подпише договор с местните шампиони. Това обаче бе отречено от мениджъра му Венци Митов, който разкри каква е причината за визитата на Петев.

„Ивайло е в Загреб, но за да гледа мач от Лига Европа. Местният Динамо играе с ПСВ, а агентът ми получи покана за тази среща. Бе съвпадение, че по това време Динамо уволни треньора си“, заяви Митов пред радио „Дарик“.

Вчера, за трети път в своята кариера, Бранко Иванкович бе уволнен като наставник на Динамо (Загреб). Причина са колебливите резултати на тима както в местното първенство, така и в европейските клубни турнири.

„Ивайло Петев дойде в нашия град, тъй като беше поканен от нас да изгледа срещата с ПСВ. Поканата бе направена по време на мача ни в България. Той е доста интересен вариант, както и много други специалисти, но в този случай Петев не е дошъл, за да става треньор на тима ни", потвърди пред местните медии президентът на клуба Мирко Баришич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА