Last news in Fakti

7 Юли, 2023 12:30 1 435 0

Разкриха споразумение: Договор за 5 г. и 50 млн. евро на сезон между Реал и Мбапе

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • футбол-
  • договор

Договорът ще включва освобождаваща клауза за повече от милиард евро

Разкриха споразумение: Договор за 5 г. и 50 млн. евро на сезон между Реал и Мбапе - 1

Реал Мадрид има споразумение с Килиан Мбапе за условията на личен договор. Журналистът Пако Делгадо заяви пред Cadena SER, че испанският клуб е подписал предварителен 5-годишен договор с Мбапе на стойност 50 милиона евро годишно. Договорът ще включва освобождаваща клауза за повече от милиард евро. Тази уговорка е валидна както това лято, така и след година.

Отбелязва се, че в идеалния случай Реал Мадрид няма да подпише Килиан това лято, тъй като в случай на свободен трансфер клубът няма да трябва да плати около 200 милиона евро на ПСЖ.

Делгадо подчерта две важни дати - 10 и 26 юли. Според него на тези дни трябва да очакваме новини за Мбапе. На 26-и този месец започва азиатската обиколка на ПСЖ. Затова тази дата е решаваща за бъдещето на играча. Той бе категоричен, че Реал Мадрид в никакъв случай няма да плати трансферна компенсация на ПСЖ и бонус за подписа на играча.

„Няма такива пари в Реал, защото говорим за 200 милиона евро за ПСЖ, 50 милиона евро за играча и още 50 милиона евро заплата за първата година. Непосилно е за Реал да извади 300 милиона евро през първата година“, сигурен е Делгадо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА