Last news in Fakti

7 Юли, 2023 09:18 991 5

До края на месеца ще има яснота за бъдещето на стадион “Българска армия”

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • цска-
  • стадион-
  • жалби

В следващите дни изтича срокът за разглеждане на жалбите срещу реконструкцията на стадиона на ЦСКА

До края на месеца ще има яснота за бъдещето на стадион “Българска армия” - 1

До края на месец юли ще има яснота за бъдещето на стадион “Българска армия”. В следващите дни изтича срокът за разглеждане на жалбите срещу реконструкцията на стадиона на ЦСКА. Жалбите бяха подавани съответно към СОС (Столичен общински съвет) и РИОСВ – София (Регионална инспекция по околната среда и водите).

Ако жалбите бъдат отхвърлени и сметнати за неоснователни, то следва разглеждане на предоставения идеен проект за ремонт на съоръжението. А според него ще бъде издадена виза за строеж.

Ръководството на ЦСКА има готовност да стартира с реконструкцията в най-кратки срокове, а „червените“ веднага ще се преместят да домакинстват на стадион “Васил Левски”.

От клуба са помислили за това при пускането в продажба на абонаментни карти. Сезонните пропуски, които се издават в момента, са предвидени да важат и за домакинските мачове на Националния стадион.

На „Армията“ са оптимисти, че реконструкцията на съоръжението ще започне през есента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благой от СОФстрой

    6 5 Отговор
    Вън на добриджуровското комуно yбразoвание ЦесКА от "Борисовата градина"!
  • 2 Столичани в повече

    6 4 Отговор
    Чака се разрешение оранжевите ловешки пиленца да си направят къщичка в центъра на София ! Столичани в повече!
  • 3 опаа

    5 3 Отговор
    Няма такова нещо като Българска армия, Кръстете то нещо друго
  • 4 Фен

    2 1 Отговор
    Абе Ганчев Купи или размени за едно парче земя да построиш един стадион с двойно по голям капацитет за да побира своите привърженици да гледат любимия си отбор Стига прах в очите на хората Като правиш стадион направи го като хората за максимален брой фенове Няма да ходят на опера
  • 5 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Няма титла, няма купа, няма даже цска , няма да има и нов стадион, има едно МЕНТЕ с ТИРЕ доведения Литекс обединен с Етрополе!