Last news in Fakti

8 Юли, 2023 16:00 1 497 2

Килиан Мбапе коментира бъдещето си

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • бъдеще

Той намекна, че това ще е последният му сезон във френския шампионат, след като той има намерение да изпълни договора си с ПСЖ до лятото на 2024-а година

Килиан Мбапе коментира бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе коментира бъдещето си. Той намекна, че това ще е последният му сезон във френския шампионат, след като той има намерение да изпълни договора си с ПСЖ до лятото на 2024-а година. Парижани обаче поддържат позицията, че ако Мбапе не подпише нов договор, то той ще бъде продаден още това лято.

„Какви са причините да вярвам, че това е последните ми сезон в Лига 1? Просто е, аз съм със състезателен характер и когато играя, е за победа. Няма значение къде играя и с кой екип, нито пък коя година. Никога не се примирявам. Искам да спечеля Шампионска лига. Никога няма да съм доволен“, сподели Мбапе по време на своето посещение в Камерун.

„Не знам какво е нужно на ПСЖ, за да спечели Шампионска лига. Това не е въпрос към мен. Правим каквото можем. Питайте хората, които изградиха отбора и този клуб“, добави френската звезда


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    8 1 Отговор
    Френчоафро мн,гян да тежи около 85 г
    кг.Освен да тича и гони кожената топка,нищо друго.Но плащат за този муу, му н 200 милиона евро по пет милиона за килограм мумунско.Ако е от чисто злато,проба пет деветки ще струва в пъти по малко.Един неврохирург от световна величина, не получва за целият си живот,колкото този м,м,ун за един месец.И това наричаме Човечество,а човека венец на Природата?
  • 2 Тома

    4 1 Отговор
    Щом ти не знаеш как да спечелиш шампионска лига хвърляйте му банана