Last news in Fakti

9 Юли, 2023 19:00 4 826 1

В Италия с нов залп по Килиан Мбапе!

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • паоло ди канио

Мбапе открито си позволи да критикува ръководството на парижани в различни интервюта

В Италия с нов залп по Килиан Мбапе! - 1

Критиките към Килиан Мбапе продължават да летят една след друга. Французинът се превърна в мишена и за италианеца Паоли Ди Канио, който не спести остри думи по адрес на нападателя и държанието му в последно време.

Мбапе открито си позволи да критикува ръководството на парижани в различни интервюта.

Италианската легенда Паоло Ди Канио бе доста краен в мнението си по адрес на Мбапе.

“ПСЖ сами се поставиха в тази ситуация, защото го глезеха, но сега трябва да ограничат щетите и да вземат решение. Можем да бъдем критични към грешките на ПСЖ, но казвам го открито, такива трябва да бъдем и към непристойността на момчето. Това е неприличие. Той се възползва от тази ситуация и преди година и сега прави същото, заплашвайки да напусне със свободен трансфер след година. Абсолютен срам е, че Мбапе се държи по този начин, след като прибира по 200-300 млн. евро”, коментира бившият футболист на Лацио и Уест Хем.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо от панелката

    5 2 Отговор
    Вадете бананите