Last news in Fakti

10 Юли, 2023 08:30 787 0

Илич: До два дни Назон и Фаетон идват, искаме да влезем в груповата фаза ЛК

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • лига на конференциите

Почивката беше 9-10 дни, имахме и играчи с националните си отбори, които закъсняха или не дойдоха на лагера, но това е футболът

Илич: До два дни Назон и Фаетон идват, искаме да влезем в груповата фаза ЛК - 1


Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори след завръщането на тима от Австрия. „Червените“ се подготвяха по традиция в алпийската страна в продължение на две седмици и изиграха 4 контроли, които Илич определи като положителни.

Легендата на Партизан коментира също слуховете за Никола Илиев от примаверата на Интер и разясни кога ще дойдат участвалите на Голд Къп нападатели Матиас Фаетон и Дюкенс Назон.

„Най-вече е ценно, че нямаме контузени. Доста добре тренирахме, имахме 4 качествени контроли“.

„Почивката беше 9-10 дни, имахме и играчи с националните си отбори, които закъсняха или не дойдоха на лагера, но това е футболът“.

На въпрос дали ЦСКА има интерес към Никола Илиев, Саша Илич заяви: „Всеки класен български играч е добре дошъл в ЦСКА“.

„Антонов е от младите играчи. Той, Папазов, Жабов, Симеон Александров, Чорбаджийски...много съм доволен как се представиха, на ниво бяха. Някои от тях ще бъдат част от ЦСКА“.

„Изтеглихме най-тежкия възможен противник, който бе в урната за втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите – румънският Сепси. Трябва да мислим кръг за кръг и стъпка по стъпка. Разбира се, амбициите са да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите“, заяви Илич.

Той разкри подробности за това кога се очакват в София Дюкенс Назон и Матиас Фаетон: „Имам информация, че до два дни ще са в София и ще се включат в тренировките“, каза Илич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА