Last news in Fakti

10 Юли, 2023 08:00 2 687 3

Нов среднощен екшън за Новак Джокович на Уимбълдън

  • новак джокович-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • уимбълдън-
  • хуберт хуркач

Това е втори пореден късен мач за Ноле в Лондон, но в предишния той успя да се вмести в крайния срок (1:00 часа наше време), за да пречупи Стан Вавринка

 Нов среднощен екшън за Новак Джокович на Уимбълдън - 1

Новак Джокович поведе на Хуберт Хуркач с 2-0 сета - 7:6 (8:6), 7:6 (8:6), но не успя да довърши съперника си и ще трябва да доиграва мача си в 17:00 часа днес.

Това е втори пореден късен мач за Ноле в Лондон, но в предишния той успя да се вмести в крайния срок (1:00 часа наше време), за да пречупи Стан Вавринка.

Срещу Хуркач сърбинът взе два сета след тайбрек, като и в двете части нито един от двамата тенисисти не направи пробив в геймовете, а и двата тайбрека завършиха при резултат 8:6.

Вторият гейм се разви по абсолютно същия начин. Двамата тенисисти печелиха сервисите си, като само четвъртия и осмия гейм Джокович стигна до брейкпойнти, които загуби.

Така мачът влезе в тайбрек, който Джокович отново спечели на 6. Двамата играха общо 1:49 минути преди мачът да бъде прекъснат.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 14 Отговор
    Вчера Джокович,бе на крачка да загуби и двата сет в тай-брек.Та не величайте късмета му.Още не е пречупен полякът и ако има логика в нещата от живота....Този мач не трябва да завършва в 3 сета.

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Дълбоко ти навлизат,но тези неща не могат да са ти ясни,иска се акъл,не става само със злоба
  • 3 Радостин

    1 1 Отговор
    Джокович ще се провали.