Last news in Fakti

10 Юли, 2023 08:45 7 278 4

Бащата на детето на Сузанита се развихри след раздялата - отново стана шампион на България

  • сузанита-
  • орхан мурад-
  • марк славов-
  • спорт-
  • хвърляне на копие

Той отново се развихри в хвърлянето на копие и с резултат 68,88 метра спечели титлата на държавното първенство по лека атлетика за мъже и жени във Велико Търново

Бащата на детето на Сузанита се развихри след раздялата - отново стана шампион на България - 1

Бащата на детето на Сузанита – дъщеря на Орхан Мурад, отново стана шампион на България. Марк Славов, който бе изритан от певицата след раждането на сина им Матиас, продължава да жъне успехи след раздялата им през април. Той отново се развихри в хвърлянето на копие и с резултат 68,88 метра спечели титлата на държавното първенство по лека атлетика за мъже и жени във Велико Търново. За националния ни рекордьор в дисциплината това е 9-а титла в кариерата му.

Припомняме, че Сузанита и Марк Славов бяха заедно около година. Когато стана ясно, че именно той е пленил сърцето ѝ, тя призна, че я е измъкнал и от депресията, както и тежкия период, в който е била. А малко след това дойде и изненадата, че двамата чакат бебе.

След раздялата Сузанита разкри още, че преминава през тежък период, но всичко е преходно и гледа да се разсейва и да не го мисли много. Това, което възнамерява да прави оттук нататък, е да възпита сина си да бъде честен, да уважава жените, да обича животните и да цени природата.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 10 Отговор
    Браво

    Коментиран от #2

  • 2 Любопитен

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво браво бе ? Ей тъй да се намираш на работа да ти цъкат минуси! Излез потичай малко, разходи се на чист въздух, да те попече слънцето!
  • 3 светльо

    23 0 Отговор
    Достатъчно е да го възпита да не бъде като майка си...
  • 4 Все тая

    4 0 Отговор
    Забил е копието на сузанита където трябва 🤣