Last news in Fakti

12 Юли, 2023 21:30 847 1

ПСЖ се включва в надпреварата за подписа на Хари Кейн

  • хари кейн-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • псж

За следващата седмица е насрочена нова среща между ПСЖ и лагера на Кейн, на която клубът ще очертае плана си за английския национал

ПСЖ се включва в надпреварата за подписа на Хари Кейн - 1

Френският шампион ПСЖ се включва в надпреварата за подписа на нападателя Хари Кейн от Тотнъм, твърди RMC Sport.

Според изданието парижани са превърнали привличането на нов нападател в абсолютен приоритет това лято, а клубна делегация вече се е срещнала с президента на „шпорите“ Даниел Леви, за да обсъдят евентуален трансфер на капитана на английския национален тим.

Самият футболист не е убеден в евенутално преминаване в Лига 1 и френската столица, като първи му избор му остава Байерн, който вече получи „не“ на своите две оферти досега - 70 и 80 милиона евро.

За следващата седмица е насрочена нова среща между ПСЖ и лагера на Кейн, на която клубът ще очертае плана си за английския национал.

Ако обаче голмайсторът на лондончани не бъде привлечен, то французите ще се насочат към нападателя на Айнтрахт (Франкфурт) Рандал Коло Муани и Душан Влахович от Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    1 0 Отговор
    луди оферти за тоя издухан симулант