Last news in Fakti

13 Юли, 2023 08:00 3 074 5

Меси пристигна в Маями и стана шеф!

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер-
  • реклама

В партньорство с HardRock Cafe, Меси рекламира новия специалитет на заведението „Пилешки сандвич Меси”

Меси пристигна в Маями и стана шеф! - 1

Лионел Меси пристигна в Маями, където съвсем скоро ще започне да играе за местния Интер. Аржентинецът кацна в американския град вчера, придружен от семейството си, а часове по-късно успя да прикове погледите към себе си.

И тук не става дума за футболните качества на световния шампион. За голяма част от футболните фенове е ясно, че Меси предпочете офертата на Интер по-скоро заради „играта” извън футболния терена, отколкото тази на самия него.

Часове след пристигането си в Маями, Лео Меси блесна в супер скъпа реклама, в която играе главната роля, а именно тази на шеф.

В партньорство с HardRock Cafe, Меси рекламира новия специалитет на заведението „Пилешки сандвич Меси”.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 8 Отговор
    За пари се прави на улаф! Смешко меркантилен…
  • 2 Факт

    2 5 Отговор
    Ами то реално в последните 5-6 години той за друго не ставаше ..но тази позиция шеф на собствен сандвич си му подхожда напълно...сега от Господарите да му подарят един златен скункс за безочливо приети Награди които по никакъв начин не бяха заслужени но пък учтиво купени и подарени от ФИФА ...и всичко ще е точно...дори от фифа да му подарят още златна топка за това че си има собствен сандвич вече..сигурен съм че след като 6 дузпи им бяха достатъчен повод за да му набутат още една златна ,значи спокойно може да му още една и за сандвича ..То вече Всички разбраха че от ФИФА ползват меси за пари и реклама,въпреки че той отдааааавна приключи с футбола..а бе жалко че един добър играч се превърна в най големия позор във футбола,..подарени топки,подарени първенства ,подарени награди ..заслуга Никаква..разбира се за Фифа заслугата се казва "той ни е любимец"...
  • 3 Настопроценти

    1 2 Отговор
    Меси ще им меси банички и ще е мастър-шеф на отбора. Ще ги храни много омесено.
  • 4 един

    2 2 Отговор
    A ве,има един дето под всяка статия за Меси пише,"Меси е медиен балон",та питам изгуби ли се тоз човек,закъснява нещо с критиката си!?
  • 5 Лео Сандвича

    1 0 Отговор
    Меси Дузпата само за ядене мисли.