Last news in Fakti

17 Юли, 2023 11:40 1 643 1

Асприля ще направи своя дебют за ЦСКА срещу Крумовград в петък

  • цска-
  • данило асприля-
  • футбол-
  • крумовград

Колумбиецът не успя да получи работна виза в срок и затова пропусна неделното гостуване на Хебър Пазарджик (0:0)

Асприля ще направи своя дебют за ЦСКА срещу Крумовград в петък - 1

Един от новите нападатели на ЦСКА – Данило Асприля, ще направи своя дебют за „червените“ в домакинството на новака Крумовград този петък. Срещата на стадион „Българска армия“ стартира в 21:00 часа.

Колумбиецът не успя да получи работна виза в срок и затова пропусна неделното гостуване на Хебър Пазарджик (0:0), но в следващите дни документите му ще бъдат готови и така ще бъде на разположение на Саша Илич за втория мач от сезона.

34-годишният нападател проведе първа тренировка с ЦСКА в четвъртък, като се намира в добра физическа форма и няма да има нужда от много време, за да навакса с подготовката.

Бившият играч на Литекс направи много силен минал сезон в Израел. Той отбеляза 18 гола и се отчете с шест асистенции за Бейтар Йерусалим във всички турнири, като спечели и купата на страната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макавей Пухчев

    1 0 Отговор
    Като цяло жената на Аспеиля и с3 пипа черна кожена бъркялка