Last news in Fakti

18 Юли, 2023 07:30 2 421 1

Селта размаза Кристиано Роналдо и неговия Ал-Насър в контрола

  • ал насър-
  • кристиано роналдо-
  • селта-
  • контрола-
  • рафа бенитес

Възпитаниците на Рафа Бенитес нанизаха и петте гола през второто полувреме в рамките на по-малко от 20 минути

Селта размаза Кристиано Роналдо и неговия Ал-Насър в контрола - 1

Селта разби с 5:0 Ал-Насър в контролна среща, играна в Алгарве, Португалия. Възпитаниците на Рафа Бенитес нанизаха и петте гола през второто полувреме в рамките на по-малко от 20 минути. За успеха на испанския тим помогна и фактът, че съперникът им остана с човек по-малко на терена от 52-рата минута, когато Абдулалех Ал Амри получи червен картон.

Кристиано Роналдо и Марсело Брозович бяха титуляри за Ал-Насър, като португалецът бе заменен на полувремето, а хърватинът остана на терена до 54-тата минута.

След тяхното напускане Селта наложи категорично волята си. Гаел Алонсо откри резултата в 57-ата минута с глава след корнер.

След това започна головия рецитал на Йорген Странд Ларсен. Той първо бе точен в 62-рата минута, засичайки с глава центриране отдясно. В 71-вата минута Мигел Родригес вкара третия гол, след като бе изведен в наказателното поле и намери далечния ъгъл на вратата.

Последните две попадения в мача отново бяха дело на Ларсен. В 73-тата минута той бе изведен зад защитата, елиминира и вратаря и прати топката в мрежата. Две минути по-късно норвежецът се възползва от грешка на вратаря и оформи крайното 5:0.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    1 0 Отговор
    Кметът на Форт Лодърдейл- Дийн Транталис ще предаде символично ключа на града на суперзвездата в "Интер- Маями -Лионел Меси. Транталис заяви, че ще присъства на първия мач на аржентинеца в новия му клуб.
    "От името на града ще му дам ключа, за да покажем, че нашите врати, нашите сърца са отворени за него и
    семейството му.“- каза Транталис. Меси ще дебютира в мача за Купата на лигата срещу "Крус Азул", който ще се проведе в петък, 21-ви юли. Нападателят подписа договор с Интер Маями до 31-ви декември 2025-а година.