Last news in Fakti

18 Юли, 2023 10:10 1 973 6

Роналдо: Саудитска Арабия е по-добре от МЛС, приключих с европейския футбол

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал-насър-
  • млс

Няма да се завърна към европейския футбол, вратата е абсолютно затворена

Роналдо: Саудитска Арабия е по-добре от МЛС, приключих с европейския футбол - 1

Един от най-добрите играчи за всички времена Кристиано Роналдо говори открито за трансфера си в Саудитска Арабия, както и за бъдещите си планове в своята кариера. Португалецът бе критикуван за своя избор къде да продължи да играе, но самият той отговори на всички свои критици.

"Няма да се завърна към европейския футбол, вратата е абсолютно затворена. На 38 години съм, а и европейският футбол загуби много от класата си. Единственото добро първенство остава Висшата лига, там нивото е много по-високо от другите лиги", започна Роналдо.

"Саудитската лига е много по-добра от МЛС. 100 процента съм сигурен, че няма да се завърна в нито един европейски клуб. Аз отворих пътя към саудитската лига и сега всички играчи идват тук. Решението ми да дойда тук беше със сигурност решаващо да дойдат по-добри играчи в лигата. Това е факт", продължи той.

"Когато се присъединих към Ювентус, Серия А беше мъртва. След моето идване в Италия, лигата се съживи. Където и да отиде Кристиано, генерира максимален интерес. Обвиняват ме, че съм дошъл в саудитската лига, но какво стана сега? Отворих вратата тук и всички играчи идват. След година това първенство ще задмине турската и холандската лига. Хота и Рубен Невеш са млади играчи, тук не идват само стари футболисти", завърши Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахах

    12 5 Отговор
    Така става като не знаеш кога да се откажеш…
    Нямало да се връща в Европа… ами как да се върне като никой не го иска???
  • 2 ССС

    8 2 Отговор
    Комплексара пак се изявява - аз, аз, аз.

    Винаги си бил по-слаб от Меси и така ще си остане.

    Меси си живее живота и където и да отиде го боготворят. В Маями с толкова много латиноси отново ще го носят на ръце, а Рони може да продължава да се бори за високо спортно майсторство и мнго пари при арабите.
  • 3 Бих казал

    8 1 Отговор
    Че Европейският футбол приключи с тебе, както и да се опитваш да го представяш!
  • 4 Папаз

    8 1 Отговор
    Никой в Европа не го иска, нормално да не се върне
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Меси

    2 2 Отговор
    Кристиано Роналдо е най-великия футболист в историята на футбола.