Last news in Fakti

18 Юли, 2023 08:00 1 051 2

Тотнъм се оглежда за заместник на голмайстора си

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • трансфер

Лондончани са имали интерес и към Витор Роке, преди той да премине в Барселона, а междувременно се разглеждат и други опции

Тотнъм се оглежда за заместник на голмайстора си - 1

Сагата около евентуалния трансфер на Хари Кейн от Тотнъм в Байерн (Мюнхен) продължава, като бъдещето на 29-годишния футболист остава неясно. "Шпорите" правят всичко по силите си да задържат нападателя в състава си, но междувременно се оглеждат и за евентуален негов заместник, ако все пак той бъде продаден, разкрива Фабрицио Романо. Лондончани са имали интерес и към Витор Роке, преди той да премине в Барселона, а междувременно се разглеждат и други опции.

"Струва ми се, че Тотнъм ще направи всичко възможно, за да задържи Хари Кейн до края на трансферния прозорец. Даниел Леви е готов за битка, но ако все пак се стигне до трансфер, те са готови да стартират домино ефект за нов нападател.

В момента те не са близо до никой футболист, но мога да разкрия, че агентът на Витор Роке призна публично за интерес от страна на Тотнъм. Не мога да потвърдя, че те са отправили оферта за 100 милиона евро, но мога да потвърдя, че Тотнъм опитваше да го привлече, преди той да премине в Барселона.

Лондончани разглеждат различни варианти за нов нападател, но първо трябва да видим как Манчестър Юнайтед и ПСЖ ще действат на пазара, като в Тотнъм ще се адаптират към ситуацията. За момента обаче от клуба продължават да настояват, че Кейн ще бъде техният нападател и следващия сезон", заяви Романо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камбура

    0 0 Отговор
    Моа да поритам малко за здраве у тотнъм. Условията са ми прости - собствен тото пункт в центъра на сититу.
  • 2 Божинката

    0 0 Отговор
    Мен пък ми предложиха пари да не играя за тотнъм...