Last news in Fakti

18 Юли, 2023 15:00 1 906 2

Разбра се кой е чаканият бразилец в Левски

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • габриел бараляш

"Сините" успяха да се разберат с "гремистите", а сега са близо до споразумение и с вечните им съперници

Разбра се кой е чаканият бразилец в Левски - 1

Левски е на финалната права за привличането на Габриел Бараляш. Именно това е халфът от Бразилия, който е добре познат на Рикардиньо, пише "Мач Телеграф". Двамата са играли заедно в Атлетико Гоянензе като преотстъпени. И от двата най-големи отбора в Порто Алегре - Гремио и Интернасионал.

"Сините" успяха да се разберат с "гремистите", а сега са близо до споразумение и с вечните им съперници. Те обаче трябваше да се справят с конкуренцията на Атлетико Гоянензе. "Драконите" започнаха офанзива, за да си го върнат. Преди това Бараляш се оказа излишен при "червените" от Порто Алегре, където треньор е Ману Менезеш. Бившият селекционер на Бразилия му даде шанс само 5 мача, след като се завърна на стадион "Бейра-Рио".

Ситуацията пред "сините" не бе никак лека. Причината е, че Интернасионал държи 60% от правата му, а останалите са в Атлетико Гоянензе. Медиите в Бразилия обаче твърдят, че "драконите" са направили сериозно предложение в последните часове. Те са обявили, че са готови да вземат Бараляш под наем за още един сезон, а успоредно с това ще броят близо 700 000 лева, за да откупят 20% от него. От Атлетико са заявили и желание в бъдеше Бараляш да стане изцяло техен играч. Тимът обаче има един проблем в сравнение с Левски. Намира се във второто ниво на футбола в Бразилия. Самият халф е предпочел възможността да продължи кариерата си в Европа. Думата му също е натежала по време на тежките преговори, които "сините" са били принудени да водят. Нищо, че в Атлетико той е бил една от звездите с близо 100 мача, в които има отбелязани 11 гола.

Бараляш е на 24 години. В кариерата си е играл още за Итуану, Гуарани Пальоша, Атлетико Парана и Брагантино.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    2 1 Отговор
    100/11🤦‍♂️ Е много е дОбър!
  • 2 Само ЛЕВСКИ

    3 1 Отговор
    ЛЕВСКИ ВЕКОВЕН ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ