Last news in Fakti

18 Юли, 2023 23:59 2 683 1

Трагедия с футболист

  • футбол

Тъжна вест в Аржентина

Трагедия с футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Уилям Александър Тапон от аматьорска футболна лига в Буенос Айрес беше открит мъртъв с огнестрелна рана в главата, след като беше обвинен в опит за убийство и нападение срещу съдия по време на мач миналия уикенд, съобщава Ройтерс.

Полицията в Буенос Айрес съобщи, че тялото на 24-годишния футболист е намерено близо до жп гара, на няколко пресечки от дома му в предградие южно от аржентинската столица.

Футболистът удари рефера с юмрук и докато той беше на земята, го ритна в главата, оставяйки го в безсъзнание. Съдията беше откаран в болницата в предградието Авелянеда.

След като жертвата подаде жалба, прокурорите обвиниха Тапон в "опит за предумишлено убийство по време на спортно събитие", престъпление, което предвижда наказание от 10 до 15 години затвор, според прокуратурата.

Полицията не потвърди причината за смъртта, но вдовицата на Тапон, която се идентифицира само като Агустина, каза пред медиите, че той е извършил самоубийство.

"В аудио съобщението, което ми изпрати за сбогуване, той ми каза: "Погрижи се за нашите деца" и „Предпочитам всички да страдат наведнъж, вместо да ме гледат да страдам всеки ден в затвора", каза тя пред местния новинарски канал "Cronica".

Тапон беше баща на две деца, предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ейнджъл

    8 0 Отговор
    Мир на Душата му