Last news in Fakti

19 Юли, 2023 07:30 1 442 0

Впечатляващо: Байерн Мюнхен вкара 27 гола в контрола (ВИДЕО)

  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • ротах-егерн-
  • контрола

Срещата с едноименния отбор се състоя малко след анонса, че клубът е взел бранителя Ким мин-дже, като самият той не участва в срещата, както и Мануел Нойер и Томас Мюлер, които все още се възстановяват

Впечатляващо: Байерн Мюнхен вкара 27 гола в контрола (ВИДЕО) - 1

От футболна гледна точка, първата контрола на Байерн Мюнхен на стадион „Биркенмоос“ в Ротах-Егерн не беше с голяма стойност, а по-скоро с цел да сплоти отбора в игрова обстановка. Срещата с едноименния отбор се състоя малко след анонса, че клубът е взел бранителя Ким мин-дже, като самият той не участва в срещата, както и Мануел Нойер и Томас Мюлер, които все още се възстановяват.

Южнокорейският бранител все пак изгледа контролата, въртейки велоергометър отстрани и се запозна с новите си съотборници.

Е, Байерн победи съперника с... 27:0.

Аматьорският тим със сигурност се наслади на престижната проверка, в която пет по пет гола вкараха Джамал Мусиала, Матис Тел и Марсел Забитцер. С три се отчете Серж Гнабри, а по един вкараха Рафаел Герейро, Садио Мане, Лерой Сане, Конрад Лаймер, Нусаир Мазрауи, Даю Упамекано и Алфонсо Дейвис.

Нападателят Ерик Максим Чупо-Мотинг влезе като резерва през второто полувреме, но бе сменен след 10 минути, тъй като се сблъска с вратаря на съперника и получи сериозна болка в коляното. Веднага нападателят беше пратен в съблекалнята и да му се провери състоянието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА