Last news in Fakti

19 Юли, 2023 09:53 1 403 1

Лудогорец готов с оферта за eдин от лидерите на Левски

  • ноа сонко сундберг-
  • левски-
  • футбол-
  • лудогорец

Именно по тази причина ръководството на клуба му е предложило нов контракт, но 27-годишният футболист е отказал предложението

Лудогорец готов с оферта за eдин от лидерите на Левски - 1

Един от лидерите на Левски в защита - Ноа Сонко Сундберг, е отказал да подпише нов договор с тима. Настоящото споразумение на гамбийския национал със „сините“ изтича през следващото лято, а не е тайна, че към него има сериозен интерес от чуждестранни отбор

Именно по тази причина ръководството на клуба му е предложило нов контракт, но 27-годишният футболист е отказал предложението. Ако в близко бъдеще от „Герена“ не успеят да убедят защитника да се обвърже с клуба, то те ще бъдат принудени да го продадат, защото рискуват да го изпуснат като свободен агент след година. Той също така ще може да преговаря за предварителен договор с други тимове от януари 2024-а година.

Левски изглежда ще се опита всячески да задържи Сундберг, а вече новият треньор Николай Костов дори го направи втори капитан. Въпреки това, той продължава да се дърпа да подпише нов договор. С изтичащ контракт в края на кампанията е и националът Андриан Краев, като „сините“ също опитват да сключат ново споразумение с талантливия полузащитник.

В същото време, Лудогорец е проявил интерес към Сундберг и шампионите дори са изразили готовност да платят 500 хиляди евро за правата на гамбиеца. От „Герена“ обаче са отклонили предложението, тъй като са категорични, че офертата трябва да бъде в размер на поне 750 хиляди евро, а също така искат да запазят и 10 процента от правата при последващ трансфер на бранителя.

„Сините“ могат да бъдат готови да се разделят със защитника, но чак в последните дни на летния трансферния прозорец, тъй като за Левски предстоят мачове и в Лигата на конференциите, като във втория квалификационен кръг 26-кратните шампиони ще играят с Шкупи от Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле майко

    1 3 Отговор
    Значи така Лудогорец ще си платят завоалирано за полягването на Лефски в края на миналия шампионат ,честито на всички печеливши!