Last news in Fakti

19 Юли, 2023 10:10 1 720 4

Левски е направил ударно плащане към НАП

  • левски-
  • нап-
  • футбол

Както е известно, наскоро ръководството на тима се похвали, че е намалило дълговете си към хазната с близо 2 милиона лева

Левски е направил ударно плащане към НАП - 1

Левски е направил ударно плащане към НАП, като в близките дни „сините“ ще оповестят повече подробности, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, наскоро ръководството на тима се похвали, че е намалило дълговете си към хазната с близо 2 милиона лева. Това се случва за пръв път в последните години.

Освен това, Левски успява да покрива навреме и настоящите си задължения към НАП, а не както се бе превърнало в традиция – те да бъдат отлагани за времето, за да се закърпи положението на някакъв начин в момента. Собственикът Наско Сираков дори обяви, че вижда как този проблем, който постоянно застрашава бъдещето на клуба, може да бъде решен.

Доста се говореше, че „сините“ са близо до сделка с компания, която да покрие изцяло парите, които Левски дължи на НАП. В замяна, разбира се, фирмата ще оперира в продължение на няколко години с магазина на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. До този момент обаче такова партньорство не е афиширано.

В Левски обаче могат да се похвалят, че чупят всички рекорди за продажби на фланелки и другите артикули, които са част от новата екипировка.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раев

    3 4 Отговор
    отчупих къшей от питката ми
  • 2 Aлфа Bълкът

    6 7 Отговор
    Шиши развързал торбата на ДС с крадената народна пара. А бе познавам един куп левскари, ама един не съм чул да е дал пари за дарение? Тука някой дал ли е?
    Онзи кухорога 1914г трябва да се е изтърсил едни 1000лв поне, ама не ми се вярва.
  • 3 УРА,, УРА

    1 7 Отговор
    За Левски е голяма победа да внесат навреме задълженията си към НАП. По голяма победа отколкото срещу ЦСКА.

    Коментиран от #4

  • 4 Някой

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "УРА,, УРА":

    Литекс искаш да кажеш. Цска го няма от 2016г.
    Ганчев ви закри, за да не ви плаща дълговете.